Contact Us

We’d love to hear from you. To make an appointment, please give us a call at 2309 2011. For all other non-urgent requests, questions, and comments, please take a moment and fill out the form on the right.

G/F Lee Luen Mansion 430 Portland St. Kowloon

Hong Kong

2309 2011

Kowloon Cat Hospital is a feline dedicated vet clinic that provides quality veterinary care to your dearest furry family members.

診所員工

九龍貓醫院專為貓科動物而設,是一間設備先進的獸醫診所,為你最親愛的毛茸茸家庭成員提供優質醫療護理。 我們專業醫貓, 診所中沒有其他另類動物的氣味和吠聲, 你和你的寶貝貓貓處身這舒適安寧的環境中會感覺到輕鬆自如。

我們有機會為你的貓貓服務而感到光榮。 我們一定會盡心盡力地為貓貓做到最好。 我們都是愛護動物的人, 家裡都飼養小動物。 所以我們能感同身受,了解你焦急的心情,又明白預防性藥物及適當的治療對提升小動物的健康是十分重要的。

我們和護士團隊都是專業人員, 用愛心去診療和照顧你的寶貴小動物。 我們都是專業獸醫,學成於國際有名的澳洲雪梨大學獸醫學院。我們知道在醫術上我們仍要繼續深造、在服務上我們仍要精益求精,這樣我們才能保證現在和將來提供的醫療護理與時俱進、水準更高更好。